Nieuws uit Horst aan de Maas op Reindonk.nl

Door NEWWORLD, vrijdag 03 oktober 2014 19:18

Nieuws uit Horst aan de Maas op Reindonk.nl

Met ingang van 4 oktober 2014 wordt InHorst.nl niet langer geactualiseerd. De nieuwswebsite van Horst aan de Maas heeft de krachten met Omroep Reindonk gebundeld onder Reindonk.nl. Sinds begin 2013 werd er al intensief samengewerkt tussen InHorst.nl en Omroep Reindonk, zo werd er nieuws uitgewisseld en kon Omroep Reindonk al putten uit het uitgebreid beeldarchief van InHorst.nl. Deze samenwerking is met de samenvoeging van de websites in Reindonk.nl verder geïntensiveerd.

InHorst.nl
InHorst.nl was de eerste website binnen de gemeente die zeven dagen per week actueel nieuws bracht. De redactie van InHorst.nl heeft uiteindelijk sinds 16 augustus 2007 2.606e dagen op rij minimaal een nieuwsbericht per dag op deze website geplaatst. InHorst.nl bracht overigens sinds juli 2006, vrij kort na de lancering, al nieuws over Horst aan de Maas, maar dit was toen nog niet dagelijks. In de meer dan 8 jaar die volgden werden er bijna 10.000 berichten op InHorst.nl geplaatst. In de begintijd hadden de berichten alleen betrekking op de voormalige gemeente Horst aan de Maas en haar kernen. Sinds halverwege 2009 is daar geleidelijk aan nieuws over Evertsoord, Kronenberg, Meerlo, Sevenum, Swolgen en Tienray aan toegevoegd.

Naast het nieuws over Horst aan de Maas vormde ook het verschaffen van informatie een belangrijk deel op de website. Het doel was dan ook om te verwijzen naar alle informatie die online beschikbaar is over Horst aan de Maas, zodat de inwoners die opzoek is naar iets wat met de gemeente te maken heeft.

De website is vanaf het begin af aan door en voor Horstenaren gemaakt, en deze wisten gelukkig hun weg naar de site te vinden. De website groeide met tot wel meer dan 100.000 bezoekers per maand uit tot de met afstand best bezochte nieuwswebsite van Horst aan de Maas. De bezoekers leverden ook een belangrijke bijdrage aan de inhoud van de website. Ze leverden daarnaast nieuwsfeiten ook een bijdrage door zelf foto's te uploaden bij een bericht, het plaatsen van verenigingsnieuws en evenementen.

Bedankt!
De redactie wil via deze weg alle personen bedanken die de afgelopen jaren informatie hebben verstrekt voor op de website en natuurlijk ook iedereen die foto's heeft gemaakt voor InHorst.nl of die op een andere manier zijn/haar bijdrage heeft geleverd aan de site. Een speciaal woord van dank van de redactie gaat uit richting Jos Derks. Hij leverde naast vele foto's, met zijn instructies geheel belangeloos een waardevolle bijdrage aan het verbeteren van de kwaliteit van de afbeeldingen bij de berichtgeving. En ten slotte bedanken we je/u en alle andere bezoekers die InHorst.nl de afgelopen jaren hebben bezocht.

De website wordt dan wel niet meer geactualiseerd het archief zal in ieder geval voorlopig met een klik beschikbaar blijven, voor het actuele nieuws uit Horst aan de Maas: Reindonk.nl.

Namens InHorst.nl,
Willem-Pieter de Groen & Bas Kleuskens

(Bron: Redactie InHorst.nl)


Gerelateerde berichten


Headlines


Reacties

  • Er zijn nog geen reacties geplaatst.