Organisatie klaar voor 10e editie Horster Truckrun

Door NEWWORLD, dinsdag 07 april 2009 01:25

Organisatie klaar voor 10e editie Horster Truckrun

Voor alweer de 10e keer wordt op zondag 19 april 2009 de Truckrun Horst georganiseerd voor mensen met een beperking uit Horst aan de Maas en wijde omgeving. Net als voorgaande jaren start deze dag op zondagmorgen om negen uur met het opstellen van ruim 350 trucks op industrieterrein in Horst.

Wethouder Leon Litjens van de gemeente Horst aan de Maas zal om twintig voor één de menigte toespreken en om kwart voor één het startschot verrichten om de 10e editie van de truckrun langzaam in beweging te zetten voor de ruim 55 kilometer durende konvooi dat door vele plaatsen in de gemeente Horst aan Maas, Meerlo – Wanssum en deels door Venray zal trekken.

De organisatie verzoekt iedereen die langs of nabij de route woont de straat zo fraai mogelijk te versieren. Daarnaast wordt aan de plaatselijke muziekgezelschappen verzocht om vrolijke muzikale noten ten gehore te brengen als de Truckrun langzaam voorbij toetert. Verschillende muziekgezelschappen en zelfs brandweerkorpsen hebben al enthousiast gereageerd.

De verwachte terugkomst op het industrieterrein Hoogveld Horst zal omstreeks kwart over vier zijn. Aansluitend zal in de feesthal verder worden gevierd onder begeleiding van een DJ, met de jongens van Boem Box Band en rond half zes een speciaal optreden met Da Ma Zoeë uit Horst.

(Bron: Truckrun)


Gerelateerde berichten


Headlines


Reacties

  • Er zijn nog geen reacties geplaatst.