Greenportlane-viaduct in Sevenum geschrapt

Door NEWWORLD, donderdag 15 december 2011 07:52

Greenportlane-viaduct in Sevenum geschrapt

Voor de verdere realisatie van de Greenportlane, is het inpassingsplan Greenportlane gedeeltelijk herzien. De Provincie zal met toepassing van de coördinatieregeling uit de Wro (wet ruimtelijke ordening) zorgdragen voor een gecoördineerde besluitvormingsprocedure.

De gedeeltelijke herziening van dit plan heeft vooral betrekking op het zuidelijke tracé dat is gelegen tussen het spoor Eindhoven-Venlo en de Eindhovenseweg. In het huidige inpassingsplan gaat de Greenportlane via een viaduct over de Dorperdijk in Sevenum. Met de herziening wordt bereikt dat de Greenportlane ter hoogte van de Dorperdijk door middel van een rotonde gelijkvloers wordt aangesloten op de toekomstige ontwikkelingen in het Klavertje 4-gebied. De Dorperdijk zal ter hoogte van de Greenportlane voor doorgaand verkeer worden afgesloten.

Informatieavond
De informatieavond vindt plaats op 15 december aanstaande in de tijdelijke locatie van de Provincie (directiekeet) aan de Heierkerkweg te Venlo. Tussen 17.00 uur en 19.00 uur zijn medewerkers van de Provincie, de gemeente Horst aan de Maas en het Waterschap hier aanwezig voor nadere informatie en het beantwoorden van uw vragen.

(Bron: Provincie Limburg)


Gerelateerde berichten


Headlines


Reacties

  • Er zijn nog geen reacties geplaatst.