Jo Janssen-prijs voor Faunatics Horst

Door NEWWORLD, vrijdag 03 oktober 2014 12:16

Jo Janssen-prijs voor Faunatics Horst

De heren John van Helden en Ron Tielen van Faunatics B.V., gevestigd aan de Venrayseweg te Horst met hun nieuw concept The bird family®. Dat heeft de werkgroep van Ondernemersprijs Horst aan de Maas 2014 vrijdag bekend gemaakt.

The bird family® is een belevingsconcept voor jong en oud rondom een vogelfamilie waarbij alle producten in Nederland worden geproduceerd. De werkgroep is van mening dat met dit concept wordt aangetoond dat deze ondernemers vanuit een bepaald soort idealisme hun ideeën op een innovatieve en goed doordachte wijze in de markt kunnen wegzetten.

Binnenkort is het concept van The bird family® in diverse winkels in de regio te koop. Op de Hiltho 2014 is het concept te zien voor jong en oud. De heren van Helden en Tielen mogen op 20 november bij de uitreiking van de Ondernemersprijs Horst aan de Maas, deze ‘Jo Janssen’-prijs in ontvangst nemen.

De ‘Jo Janssen’-prijs wordt uitgereikt aan ondernemers die op een of andere wijze in het oog springen of onderscheidend zijn.

(Bron: Ondernemersprijs Horst aan de Maas)


Gerelateerde berichten


Headlines


Reacties

  • Jee schreef op 03-10-2014 om 17:42 het volgende:
    Een prijs voor een ondernemer met een vaag concept wat nog niet te koop is en zich nog (lang) niet bewezen heeft. Zo kan iedereen zich ondernemer noemen...

[1]